Viemäröinti-, jätehuolto- ja puhdistuspalvelut, ympäristöön liittyvät palvelut

Buyer: Tampereen kaupunki


Share this: Share this page using Twitter Share this page using LinkedIn Share this page using Facebook Share this page using Google Share this page using emailDescription:
Description:
Tarkemmat ehdottomat vaatimukset on ilmoitettu tarjouspyynnöllä kohdassa hankinnan kohteen kriteerit ja kohdassa päätöksenteon perusteet sekä ylläpito- ja perussiivouksen palvelukuvauksessa, joka on tarjouspyynnön liitteenä 2.
Tarkemmat ehdottomat vaatimukset on ilmoitettu tarjouspyynnöllä kohdassa hankinnan kohteen kriteerit ja kohdassa päätöksenteon perusteet sekä ikkunoiden pesun palvelukuvauksessa, joka on tarjouspyynnön liitteenä 2.
Tarkemmat ehdottomat vaatimukset on ilmoitettu tarjouspyynnöllä kohdassa hankinnan kohteen kriteerit ja kohdassa päätöksenteon perusteet sekä tekstiilikalusteiden ja tekstiililattioiden pesun palvelukuvauksessa joka on tarjouspyynnön liitteenä 2.
Tarkemmat ehdottomat vaatimukset on ilmoitettu tarjouspyynnöllä kohdassa hankinnan kohteen kriteerit ja kohdassa päätöksenteon perusteet sekä rakennussiivouksen palvelukuvauksessa, joka on tarjouspyynnön liitteenä 3.
Tarkemmat ehdottomat vaatimukset on ilmoitettu tarjouspyynnöllä kohdassa hankinnan kohteen kriteerit ja kohdassa päätöksenteon perusteet sekä mineraalikuidun ja homeettomaksi siivouksen palvelukuvauksessa joka on tarjouspyynnön liitteenä 4.
Tarkemmat ehdottomat vaatimukset on ilmoitettu tarjouspyynnöllä kohdassa hankinnan kohteen kriteerit ja kohdassa päätöksenteon perusteet sekä sähkö- ja teletilojen siivouksen palvelukuvauksessa, joka on tarjouspyynnön liitteenä 4.

Country:
Country:
Finland

Published:
Published date:
Oct 18 2016

Deadline:
Deadline:
Nov 28 2016

CPVs:
CPVs:
90000000 - Sewage, refuse, cleaning and environmental services
90000000 - Sewage, refuse, cleaning and environmental services

Location:
Location:
Tampere

Contact:
Contact:
Piia Räty

Email:
Email:
piia.raty@tuomilogistiikka.fi

Tel:
Tel:
+358 408062244
OC ID:
Open Contracts ID:

Saved on:
Saved on:

Source ID:
Source ID:
362956-2016


Mail icon: Send an email to Open Opps Twitter logo: Open Opps Twitter page LinkedIn logo: Open Opps LinkedIn page Facebook logo: Open Opps Facebook page


Open Contracting Logo   Open Data Logo