Élelmiszerek beszerzése.

Buyer: XV. ker. Gazdasági Működtetési Központ


Share this: Share this page using Twitter Share this page using LinkedIn Share this page using Facebook Share this page using Google Share this page using emailDescription:
Description:
Élelmiszerek beszerzése 10 termék csoportból, 12 hónapon keresztül történő fix ártartás mellett. 1. rész: 28 770 kg. Az árucsoportonkénti becsült mennyiségek áruféleségenként a dokumentációban szerepelnek. A megadott mennyiségektől +20 %-kal való eltérés lehetséges. A részletes specifikációt, valamint a szállítási ütemezést a dokumentáció tartalmazza. Az árazatlan költségvetés valamint további információ a dokumentáció része. Ahol ajánlatkérő nem határoz meg kiszerelést, azon termékeknél bármely kiszerelést elfogadja. Azon termékeknél, ahol ajánlatkérő kiszerelést meghatároz – ide értve a megjelölt tolerálható eltérési tartományt – az eltérő kiszerelés megajánlása az ajánlat érvénytelenségét eredményezi az adott rész tekintetében. Ahol ajánlatkérő meghatároz minőséget, összetételt, attól eltérni csak egyenértékű minőségű termék megajánlásával lehet. Az egyenértékűség bizonyítása az ajánlattevő feladata. Amennyiben ajánlattevő nem tudja igazolni, hogy az általa megajánlott termék egyenértékű minőségű az ajánlatkérő által előírt minőséggel, úgy az adott rész tekintetében ajánlata érvénytelen lesz. Ahol ajánlatkérő konkrét gyártmányú, eredetű, típusú dologra hivatkozik, az a közbeszerzés tárgyának egyértelmű és közérthető meghatározása érdekében történik, ajánlatkérő az „azzal egyenértékű” terméket is elfogadja a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 46. § (3) bekezdése alapján. Ajánlatkérő akkor tekinti az általa konkrétan meghatározott termékkel egyenértékűnek az ajánlattevő által megajánlott eltérő terméket, amennyiben az Ajánlatkérő által eredetileg kiírt (megjelölt) termék összetevői ugyanúgy megtalálhatók az egyenértékű termékben +/- 5 %-os mennyiségi eltérés tolerálásával. Az Ajánlatkérő a kimutathatóan és ésszerűen megállapítható jobb minőségű terméket is egyenértékűnek tekinti (pl. a megajánlott termékben kevesebb mennyiségű tartósítószer vagy mesterséges anyag található vagy egyáltalán nincs benne). Nem egyenértékű a megajánlott termék, ha az Ajánlatkérő által meghatározottól az (akár egy összetevővel is) több fajta tartósítószert vagy mesterséges anyagot, illetve ízfokozót tartalmaz.

Country:
Country:
Hungary

Published:
Published date:
Mar 29 2017

Deadline:
Deadline:
May 04 2017

CPVs:
CPVs:
15000000 - Food, beverages, tobacco and related products

Address:
Address:
Ady Endre utca 31–33.
Budapest
Hungary

Location:
Location:
Budapest

Contact:
Contact:
dr. Barkóczi Péter

Email:
Email:
peter@barkoczi.eu

Tel:
Tel:
+36 18151759

URL:
URL:
http://www.gmkxv.huOC ID:
Open Contracts ID:

Saved on:
Saved on:

Source ID:
Source ID:
115783-2017


Mail icon: Send an email to Open Opps Twitter logo: Open Opps Twitter page LinkedIn logo: Open Opps LinkedIn page Facebook logo: Open Opps Facebook page


Open Contracting Logo   Open Data Logo