Software en informatiesystemen

Buyer: Gemeente Amsterdam, Dienst ICT


Share this: Share this page using Twitter Share this page using LinkedIn Share this page using Facebook Share this page using Google Share this page using emailDescription:
Description:
Het betreft een aanbesteding voor het verwerven van een oplossing t.b.v. een voorziening Wachtrijmanagement en Afspraken i.h.k.v. 1Stad1Dienstverlening.
Dienstverlening van de Gemeente Amsterdam gaat over informatievoorziening en levering van producten en diensten aan burgers en ondernemers van Amsterdam.
Op 13.2.2013 heeft de gemeenteraad ingestemd met de business case „Retailconcept” en daarbij opdracht gegeven tot het reorganiseren van het taakveld dienstverlening. Het doel van deze reorganisatie is om de dienstverlening te verbeteren, tegen lagere kosten. Hiermee wil de gemeente snel en wendbaar kunnen inspelen op de steeds veranderende hoge eisen en vragen van klanten.

Country:
Country:
Netherlands

Published:
Published date:
Apr 11 2014

Deadline:
Deadline:
May 30 2014

CPVs:
CPVs:
48000000 - Software package and information systems

Address:
Address:
Cruquiusweg 5
Amsterdam
Netherlands

Location:
Location:
Amsterdam

Contact:
Contact:
Rob van den Berg

Email:
Email:
ictaanbestedingen@amsterdam.nl

Tel:
Tel:
+31 653408064
OC ID:
Open Contracts ID:

Saved on:
Saved on:

Source ID:
Source ID:
124287-2014


Mail icon: Send an email to Open Opps Twitter logo: Open Opps Twitter page LinkedIn logo: Open Opps LinkedIn page Facebook logo: Open Opps Facebook page


Open Contracting Logo   Open Data Logo